Dr.Oetker Gelfix Extra 2:1 Směs na přípravu džemů a marmelád 10 x 25 g

209025
209025
Na prodejně: 82 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.11.2024 10:00
82 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád
SLOŽENÍ
Dextróza,Želírující látka (pektin),Regulátor kyselosti (kyselina citrónová),Konzervant (kyselina sorbová),Neztužený rostlinný tuk
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Nelze stanovit
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Nelze stanovit
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 28 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Extra smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Extra přidáváme vždy před cukrem. 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme k varu. Za stalého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr. Oetker.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation