Dr. Oetker Směs Buchty 4x507g

480064
480064
bez DPH
Cena za kus
36,00 Kč
Cena za balení
144,00 Kč
Cena za jednotku
71,01 Kč
Na prodejně: 6 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 20.10.2020 07:57
6 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Sypká směs na přípravu buchet
SLOŽENÍ
Pšeničná mouka,Cukr,Jedlá sůl,Sušené mléko,Sušené pekařské droždí přibaleno zvlášť, aby si zachovalo svou vysokou kvalitu a zaručilo dokonalé vykynutí (obsahuje emulgátor sorbitolmonostearát)
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 1341 kJ,energetická hodnota: 320 kcal,Bílkoviny : 6,0 g,Sacharidy : 42,1 g, z toho cukry : 3,5 g,Tuky : 14,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g,Vláknina : 2,1 g,Sodík : 0,2 g,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
v 1 porci á 35 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 470 kJ,energetická hodnota: 112 kcal,Bílkoviny : 2,0 g,Sacharidy : 14,7 g, z toho cukry : 1,2 g,Tuky : 5,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g,Vláknina : 0,7 g,Sodík : 0,1 g,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal (%**) Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 6%,energetická hodnota,Bílkoviny : 4%,Sacharidy : 5%, z toho cukry : 1%,Tuky : 7%, z toho nasycené mastné kyseliny: 3%,Vláknina : 3%,Sodík : 4%,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 546 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 500 g směsi na přípravu těsta 7 g sušeného pekařského droždí K tomu přidáte: 260 ml vlažné vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) náplň (povidlo, džem, tvaroh, mák) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 190 °C 35 - 40 min. Horkovzdušná trouba: 170 °C 35 - 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 - 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a smícháme s přibaleným droždím. Přidáme odměřenou vodu a olej. Vařečkou vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na stěny nádoby. Povrch těsta zaprášíme moukou, zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě 45-60 minut vykynout. 2. Vykynuté těsto rozválíme na pomoučeném vále na výšku asi 1 cm a rozkrájíme na čtverce. Do středu každého čtverce vložíme náplň (povidla, džem, tvaroh, mák) a okraje těsta spojíme stlačením. 3. Strany buchet potřeme olejem a vložíme je vedle sebe na vymazaný plech. Pečeme dozlatova. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po upečení necháme buchty vychladnout a poté je od sebe oddělíme. Tip: Kynutá bábovka s náplní Těsto připravíme podle návodu a necháme vykynout. Vykynuté těsto vyválíme na moukou posypaném vále na výšku asi 1 cm. 250 g tvarohu rozmícháme se 2 vejci a 1 balíčkem Vanilínového cukru Dr. Oetker. 250 g povidel smícháme se 3 polévkovými lžícemi rumu. Tvaroh a povidla rozetřeme v podélných pruzích na těsto. Těsto srolujeme a roládu vložíme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy (o 23 cm). Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 50 minut.
Původ
Česká republika