Dr. Oetker Směs Buchty 4 x 507 g

480064
480064
Na prodejně: 10 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.11.2024 14:00
10 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Sypká směs na přípravu buchet
SLOŽENÍ
Pšeničná mouka,Cukr,Jedlá sůl,Sušené mléko,Sušené pekařské droždí přibaleno zvlášť, aby si zachovalo svou vysokou kvalitu a zaručilo dokonalé vykynutí (obsahuje emulgátor sorbitolmonostearát)
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 1341 kJ,energetická hodnota: 320 kcal,Bílkoviny : 6,0 g,Sacharidy : 42,1 g, z toho cukry : 3,5 g,Tuky : 14,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g,Vláknina : 2,1 g,Sodík : 0,2 g,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
v 1 porci á 35 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 470 kJ,energetická hodnota: 112 kcal,Bílkoviny : 2,0 g,Sacharidy : 14,7 g, z toho cukry : 1,2 g,Tuky : 5,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g,Vláknina : 0,7 g,Sodík : 0,1 g,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal (%**) Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 6%,energetická hodnota,Bílkoviny : 4%,Sacharidy : 5%, z toho cukry : 1%,Tuky : 7%, z toho nasycené mastné kyseliny: 3%,Vláknina : 3%,Sodík : 4%,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 546 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 500 g směsi na přípravu těsta 7 g sušeného pekařského droždí K tomu přidáte: 260 ml vlažné vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) náplň (povidlo, džem, tvaroh, mák) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 190 °C 35 - 40 min. Horkovzdušná trouba: 170 °C 35 - 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 - 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a smícháme s přibaleným droždím. Přidáme odměřenou vodu a olej. Vařečkou vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na stěny nádoby. Povrch těsta zaprášíme moukou, zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě 45-60 minut vykynout. 2. Vykynuté těsto rozválíme na pomoučeném vále na výšku asi 1 cm a rozkrájíme na čtverce. Do středu každého čtverce vložíme náplň (povidla, džem, tvaroh, mák) a okraje těsta spojíme stlačením. 3. Strany buchet potřeme olejem a vložíme je vedle sebe na vymazaný plech. Pečeme dozlatova. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po upečení necháme buchty vychladnout a poté je od sebe oddělíme. Tip: Kynutá bábovka s náplní Těsto připravíme podle návodu a necháme vykynout. Vykynuté těsto vyválíme na moukou posypaném vále na výšku asi 1 cm. 250 g tvarohu rozmícháme se 2 vejci a 1 balíčkem Vanilínového cukru Dr. Oetker. 250 g povidel smícháme se 3 polévkovými lžícemi rumu. Tvaroh a povidla rozetřeme v podélných pruzích na těsto. Těsto srolujeme a roládu vložíme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy (o 23 cm). Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 50 minut.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation