- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Sypká směs na přípravu buchet
- SLOŽENÍ
- Pšeničná mouka,Cukr,Jedlá sůl,Sušené mléko,Sušené pekařské droždí přibaleno zvlášť, aby si zachovalo svou vysokou kvalitu a zaručilo dokonalé vykynutí (obsahuje emulgátor sorbitolmonostearát)
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- na 100g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 1341 kJ,energetická hodnota: 320 kcal,Bílkoviny : 6,0 g,Sacharidy : 42,1 g, z toho cukry : 3,5 g,Tuky : 14,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g,Vláknina : 2,1 g,Sodík : 0,2 g,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- v 1 porci á 35 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 470 kJ,energetická hodnota: 112 kcal,Bílkoviny : 2,0 g,Sacharidy : 14,7 g, z toho cukry : 1,2 g,Tuky : 5,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g,Vláknina : 0,7 g,Sodík : 0,1 g,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal (%**) Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 6%,energetická hodnota,Bílkoviny : 4%,Sacharidy : 5%, z toho cukry : 1%,Tuky : 7%, z toho nasycené mastné kyseliny: 3%,Vláknina : 3%,Sodík : 4%,* buchty připravené podle návodu, bez náplně,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 546 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Balení obsahuje: 500 g směsi na přípravu těsta 7 g sušeného pekařského droždí K tomu přidáte: 260 ml vlažné vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) náplň (povidlo, džem, tvaroh, mák) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 190 °C 35 - 40 min. Horkovzdušná trouba: 170 °C 35 - 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 - 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a smícháme s přibaleným droždím. Přidáme odměřenou vodu a olej. Vařečkou vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na stěny nádoby. Povrch těsta zaprášíme moukou, zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě 45-60 minut vykynout. 2. Vykynuté těsto rozválíme na pomoučeném vále na výšku asi 1 cm a rozkrájíme na čtverce. Do středu každého čtverce vložíme náplň (povidla, džem, tvaroh, mák) a okraje těsta spojíme stlačením. 3. Strany buchet potřeme olejem a vložíme je vedle sebe na vymazaný plech. Pečeme dozlatova. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po upečení necháme buchty vychladnout a poté je od sebe oddělíme. Tip: Kynutá bábovka s náplní Těsto připravíme podle návodu a necháme vykynout. Vykynuté těsto vyválíme na moukou posypaném vále na výšku asi 1 cm. 250 g tvarohu rozmícháme se 2 vejci a 1 balíčkem Vanilínového cukru Dr. Oetker. 250 g povidel smícháme se 3 polévkovými lžícemi rumu. Tvaroh a povidla rozetřeme v podélných pruzích na těsto. Těsto srolujeme a roládu vložíme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy (o 23 cm). Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 50 minut.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |