- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Sypká směs na přípravu buchet
- SLOŽENÍ
- Pšeničná mouka,Cukr,Jedlá sůl,Sušené mléko,Sušené pekařské droždí přibaleno zvlášť, aby si zachovalo svou vysokou kvalitu a zaručilo dokonalé vykynutí (obsahuje emulgátor sorbitolmonostearát)
- ALERGENY
- Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek, Lupina a výrobky z lupiny, Mléko a mléčné výrobky
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 214kcal, Tuky 16g, Bílkoviny 17g, Mastné kyseliny nasycené 11g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 0,5g, Škrob 0g, Cukry 0,5g, Vláknina 0g, Sůl 0,5g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 507g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- PŮVOD
- Česko
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Balení obsahuje: 500 g směsi na přípravu těsta 7 g sušeného pekařského droždí K tomu přidáte: 260 ml vlažné vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) náplň (povidlo, džem, tvaroh, mák) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 190 °C 35 - 40 min. Horkovzdušná trouba: 170 °C 35 - 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 - 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a smícháme s přibaleným droždím. Přidáme odměřenou vodu a olej. Vařečkou vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na stěny nádoby. Povrch těsta zaprášíme moukou, zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě 45-60 minut vykynout. 2. Vykynuté těsto rozválíme na pomoučeném vále na výšku asi 1 cm a rozkrájíme na čtverce. Do středu každého čtverce vložíme náplň (povidla, džem, tvaroh, mák) a okraje těsta spojíme stlačením. 3. Strany buchet potřeme olejem a vložíme je vedle sebe na vymazaný plech. Pečeme dozlatova. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po upečení necháme buchty vychladnout a poté je od sebe oddělíme. Tip: Kynutá bábovka s náplní Těsto připravíme podle návodu a necháme vykynout. Vykynuté těsto vyválíme na moukou posypaném vále na výšku asi 1 cm. 250 g tvarohu rozmícháme se 2 vejci a 1 balíčkem Vanilínového cukru Dr. Oetker. 250 g povidel smícháme se 3 polévkovými lžícemi rumu. Tvaroh a povidla rozetřeme v podélných pruzích na těsto. Těsto srolujeme a roládu vložíme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy (o 23 cm). Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 50 minut.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
- Výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Americká 2335, 272 01 Kladno
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |