DR.OET. GELFIX KLASIK 20g

444070
444070
Dlouhodobě nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 31.10.2025 15:00
0 balení
Dlouhodobě nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Gelfix Klasik 1:1 s pektiny z jablek Směs na přípravu ovocných džemů a marmelád, v prášku
SLOŽENÍ
Dextróza,Želírující látka (pektin),Regulátor kyselosti (kyselina citrónová),Ztužený rostlinný tuk,Odpěňovač (mono- a diglyceridy mastných kyselin)
ALERGENY
Může obsahovat: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Vejce a výrobky z nich, Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Cukry 39g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 20g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
NÁVOD K POUŽITÍ
Použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme k varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Počet balení v kartonu / paletě
180 / 9720

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation