LAHŮDKY Cajthaml Dort Sachr chlaz. 100 g

494701
494701
Na prodejně: 7 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 13.12.2025 08:00
7 balení

SLOŽENÍ
Korpusová směs extra tmavá (PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, PŠENIČNÝ ŠKROB, sušený glukózový sirup, MLÉČNÝ, kypřicí látky: difosforečnany, uhličitany sodné, jedlá sůl, zahušťovadlo: xanthan, barvivo: amoniakový karamel, barvivo: beta karoten, aroma, estery propylenglykolu mastných kyselin), ovocná pomazánka (červený rybíz, fruktózo-glukózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová), VAJEČNÁ MELANŽ, poleva tuková tmavá (cukr, plně ztužený rostlinný tuk palmojádrový, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: SÓJOVÝ LECITIN, vanilkový extrakt), pitná voda, PŠENIČNÁ MOUKA, strouhanka (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, droždí), rostlinný roztíratelný tuk (palmový tuk, kokosový tuk, pitná voda, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, SUŠENÉ ODTUČNĚNÉ MLÉKO, aroma, konzervant: kyselina citronová, vitamin A, barvivo: beta karoten), jedlá sůl s jódem (obsahuje jodičnan draselný), cukr, zlepšující přípravek (VÝTAŽEK Z JEČNÉHO SLADU, emulgátor E471, látka zlepšující mouku E300, enzymy: hydrolázy a oxidázy), MÁSLO, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, přírodní vanilkové aroma, čokoláda (cukr, kakaové suroviny). Může obsahovat: skořápkové plody, sezam
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1462kJ, Bílkoviny 0g, Tuky 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Sacharidy 86g, Cukry 0g, Sůl 0,04g
HMOTNOST/OBJEM
Obsah pevného podílu: 100g, Hmotnost obsahu: 100g
VÝROBCE
Heuschen & Schrouff OFT B.V., K Třebonicům 1074
NÁVOD K POUŽITÍ
Nudle namočte na 3–5 minut do horké vody (cca 90 °C) a sceďte.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Dodatečné informace
cukrářský výrobek určený k přímé spotřebě
Výrobce
Heuschen & Schrouff OFT B.V.
Adresa výrobce
K Třebonicům 1074
Počet balení v kartonu / paletě
1 / 10

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation