Coppenrath&Wiese Žemle špaldové mraž. 6x70g

314271
314271
bez DPH
Cena za kus
11,90 Kč
Cena za balení
71,40 Kč
Cena za jednotku
170,00 Kč
Na prodejně: 20 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 24.10.2020 21:37
20 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Špaldové žemle, speciální pečivo hluboce zmrazené
SLOŽENÍ
ŠPALDOVÁ mouka 40%, pitná voda, slunečnicová jádra (11%), ŠPALDOVÁ celozrnná mouka, mouka z JEČNÉHO sladu, ŠPALDOVÝ kvásek, med, ŠPALDOVÝ celozrnný šrot, lněné semeno (2%), SEZAMOVÉ SEMENO (2%), jedlá sůl, kvasnice, cukr, řepkový olej, extrakt z JEČNÉHO sladu.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Sezamová semena a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100g, na porci 70 g, na porci % RI*: Energetická hodnota 1253 kJ/297 kcal, 877 kJ/208 kcal, 10 %; Tuky 6.4 g, 4.5 g, 6 %; z toho nasycené mastné kyseliny 1.0 g, 0.7 g, 4 %; Sacharidy 47.0 g, 32.9 g, 13 %; z toho cukry 2.0 g, 1.4 g, 2 %; Bílkoviny 10.8 g, 7.6 g, 15 %; Sůl 1.100 g, 0.770 g, 13 %. *RI: Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 KJ/2 000 kcal). Počet porcí: 6
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 100g, na porci 70 g, na porci % RI*: Energetická hodnota 1253 kJ/297 kcal, 877 kJ/208 kcal, 10 %; Tuky 6.4 g, 4.5 g, 6 %; z toho nasycené mastné kyseliny 1.0 g, 0.7 g, 4 %; Sacharidy 47.0 g, 32.9 g, 13 %; z toho cukry 2.0 g, 1.4 g, 2 %; Bílkoviny 10.8 g, 7.6 g, 15 %; Sůl 1.100 g, 0.770 g, 13 %. *RI: Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 KJ/2 000 kcal). Počet porcí: 6
HMOTNOST/OBJEM
420 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Uchování u spotřebitele viz etiketa. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
VÝROBCE
Výrobce: Conditorei Coppenrath & Weise GmbH & Co. KG Zum Attersee 2 D-49076 Osnabrück, Německo.
NÁVOD K POUŽITÍ
Bez rozmrazování! Nařízněte sáček a vyjměte požadované množství žemlí. Sáček se zbývajícími žemlemi opět zavřete a vložte zpět do mrazničky. Bez předehřívání! Žemle vložte zmrazené na pečící rošt do trouby do střední polohy. Pečtě 12-15 minut při teplotě 150°C (horkovzdušn trouba) nebo 170°C (elektrická trouba). Vyjměte a nechte vychladnout.

Popis a další doplňující informace: