Zeleninové lečo a brambory

Seznam surovin

Příprava vařených brambor (cca 30 minut): Omyté oloupané brambory nakrájíme na stejnoměrné kousky a uvaříme je ve vroucí osolené vodě doměkka. Poté zcedíme z brambor vodu a ihned je servírujeme.  

Příprava leča (cca 30 minut): Paprikové lusky omyjeme, vykrojíme jadřince a nakrájíme na širší plátky cca 15 mm široké( nebo na větší kousky). Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji dorůžova. Přidáme nakrájené papriky, ochutíme solí a orestujeme, paprika pustí šťávu a poté cca 5 minut podusíme ( paprika je na skus). Následně přidáme rozšlehaná vejce a necháme je srazit. Poté vložíme na větší kusy rajčata a na nudličky nakrájenou listovou petržel a necháme již jen prohřát.

Alergeny: 3

Název artiklu Množství (hrubá hmotnost, hrubý objem) Jedn. Cena za jednotku bez DPH Jedn. Kalkulovaná cena za porci bez DPH

Lečo:

Cibule žlutá 300 g 71,80 kg 2,15
Olej řepkový 150 ml 35,63 l 0,53
Paprika čerstvá, červená 750 g 91,80 kg 6,89
Paprika čerstvá, bílá 750 g 0,00 kg 0,00
Rajčata červená 750 g 59,90 kg 4,49
Sůl kamenná 20 g 19,90 kg 0,04
Vejce 20 ks 3,49 ks 6,98

Brambory:

Brambory, varný typ B 2700 g 27,90 kg 7,53
Sůl kamenná 20 g 19,90 kg 0,04
Petržel listová 20 g 137,25 kg 0,27
Celková cena za porci bez DPH 28,93

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation