Opečená kuřecí roláda sous vide s glazovanou zeleninou a vařenými bramborami

Seznam surovin

Příprava masa (cca 7 minut): Roládu vybalíme ze sáčku, přes vlákno ukrojíme plátek o váze 120g, přeložíme na gastronádobu a ohřejeme v konvektomatu na program pečení s párou při 100°C cca 5 minut.

Příprava zeleniny (cca 10 minut): Hrášek, kukuřici, mrkev a brokolice přeložíme do děrované gastronádoby a ohřejeme v konvektomatu na program pára 80°C stupňů cca 8 minut. Teplou zeleninu při servírování v kastrůlku promícháme s rozpuštěným máslem a dochutíme solí.

Příprava vařených brambor (cca 30 minut): Omyté oloupané brambory nakrájíme na stejnoměrné kousky a uvaříme je ve vroucí osolené vodě doměkka. Poté zcedíme z brambor vodu. Při servírování posypeme na nudličky překrájenou petrželí.

Servírování: Na levou stranu talíře přeložíme horké brambory posypané nakrájenou petrželí s máslem, na pravou stranu servírujeme plátek masa se zeleninou přelité šťávou ze zeleniny.

Alergeny: 1,7

Název artiklu Množství (hrubá hmotnost, hrubý objem) Jedn. Cena za jednotku bez DPH Jedn. Kalkulovaná cena za porci bez DPH

Maso:

Roláda se špenátem Souse vide 2000 g 145,50 kg 29,10

Zelenina:

Hrášek mražený 500 g 44,80 kg 2,24
Kukuřice zrno mražené 500 g 63,75 kg 3,19
Brokolice mražená 500 g 79,56 kg 3,98
Baby karotka mražená 500 g 51,60 kg 2,58
Máslo 82% 150 g 205,20 kg 3,08
Sůl kamenná 10 g 19,90 kg 0,02

Brambory:

Brambory, varný typ B 2700 g 27,90 kg 7,53
Sůl kamenná 20 g 19,90 kg 0,04
Petržel listová 20 g 137,25 kg 0,27
Máslo 82% 200 g 205,20 kg 4,10
Celková cena za porci bez DPH 56,13

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation