Opečená kuřecí roláda sous vide s glazovanou zeleninou a vařenými bramborami

Seznam surovin

Příprava masa (cca 7 minut): Roládu vybalíme ze sáčku, přes vlákno ukrojíme plátek o váze 120g, přeložíme na gastronádobu a ohřejeme v konvektomatu na program pečení s párou při 100°C cca 5 minut.

Příprava zeleniny (cca 10 minut): Hrášek, kukuřici, mrkev a brokolice přeložíme do děrované gastronádoby a ohřejeme v konvektomatu na program pára 80°C stupňů cca 8 minut. Teplou zeleninu při servírování v kastrůlku promícháme s rozpuštěným máslem a dochutíme solí.

Příprava vařených brambor (cca 30 minut): Omyté oloupané brambory nakrájíme na stejnoměrné kousky a uvaříme je ve vroucí osolené vodě doměkka. Poté zcedíme z brambor vodu. Při servírování posypeme na nudličky překrájenou petrželí.

Servírování: Na levou stranu talíře přeložíme horké brambory posypané nakrájenou petrželí s máslem, na pravou stranu servírujeme plátek masa se zeleninou přelité šťávou ze zeleniny.

Alergeny: 1,7

Název artiklu Množství (hrubá hmotnost, hrubý objem) Jedn. Cena za jednotku bez DPH Jedn. Kalkulovaná cena za porci bez DPH

Maso:

Roláda se špenátem Souse vide 2000 g 145,50 kg 29,10

Zelenina:

Hrášek mražený 500 g 47,56 kg 2,38
Kukuřice zrno mražené 500 g 58,25 kg 2,91
Brokolice mražená 500 g 81,33 kg 4,07
Baby karotka mražená 500 g 56,80 kg 2,84
Máslo 82% 150 g 302,00 kg 4,53
Sůl kamenná 10 g 19,90 kg 0,02

Brambory:

Brambory, varný typ B 2700 g 0,00 kg 0,00
Sůl kamenná 20 g 19,90 kg 0,04
Petržel listová 20 g 149,90 kg 0,30
Máslo 82% 200 g 302,00 kg 6,04
Celková cena za porci bez DPH 52,23

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation