Bystřická pomazánka Mix chlaz. 200 g
304311
20030431100004
304311
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 10.09.2025 23:00
0 balení
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Směsný roztíratelný tuk 26% ze smetany a rostlinného tuku, termizovaný MIX příchutí
- SLOŽENÍ
- Se šunkou: zakysaná SMETANA 68%, rostlinný tuk 23% (palmový, kokosový a palmojádrový v různém poměru, aroma), šunka 3,8% (vepřové maso 80%, voda, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; želírující látka: guma Euchema; cukr, stabilizátory: di- a trifosforečnany, antioxidant: erythorban sodný), sušené MLÉKO, bramborový škrob, jedlá sůl max. 1%, aroma (látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, kouřové aroma). S křenem: zakysaná SMETANA 68%, rostlinný tuk 23% (palmový, kokosový a palmojádrový v různém poměru, aroma), křenová pasta 4% (křen 70%, voda, jedlá sůl, přírodní křenové aroma), sušené MLÉKO, bramborový škrob, jedlá sůl, aroma. S pažitkou: zakysaná SMETANA 71%, rostlinný tuk 24% (palmový, kokosový a palmojádrový v různém poměru, aroma), sušené MLÉKO, bramborový škrob, jedlá sůl max. 1%, sušená pažitka 0,4%.
- ALERGENY
- Obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1090kJ, Sůl 2,8g, Škrob 5g, Mastné kyseliny nasycené 26g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 12g, Vláknina 4g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 200g, Počet porcí v balení: 6
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od 2 do 8°C
- VÝROBCE
- NET PLASY spol. s r.o., U Mlékárny 1020, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, Česká republika
- Původ
- Česká republika
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Výrobce
- NET PLASY spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- U Mlékárny 1020, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |