- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Bistro Bag. Pepperoni 250g
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 10% rajčatový koncentrát, 9,7% SÝR EIDAM, 6,9% salám (vepřové maso, slanina, sůl, dextróza, koření, česnekový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), 5,2% pasírovaná rajčata, 4,8% paprika, 4,0% rajčatové kousky, řepkový olej, 1,6% brokolice, sůl, pekařské droždí, modifikovaný škrob, cukr, emulgátor, česnek, oregano, pepř, bazalka.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Ve 100 g potraviny Energie: 972KJ/232kcal, tuky 9g z toho nasycené mastné kyseliny 3g, sacharidy 28g z toho cukry 3,3g,vláknina 2,4g, bílkoviny 8,9g, sůl 1,2g.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Ve 100 g potraviny Energie: 972KJ/232kcal, tuky 9g z toho nasycené mastné kyseliny 3g, sacharidy 28g z toho cukry 3,3g,vláknina 2,4g, bílkoviny 8,9g, sůl 1,2g.
- HMOTNOST/OBJEM
- 250g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
- VÝROBCE
- Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1.Před pečením nerozmrazujte. Bagetu vyjmeme z fólie.2. Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4-5 st. Bagetu dáme péct na mřížku (nejlépe na pečící papír) do střední části trouby. Doba pečení: 12 - 14 minut. Horkovzdušnou fritézu důkladně předehřejeme na 160°C, vložíme bagety a pečeme po dobu 9 - 12 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |