Dr. Oetker Bistro Baguette Pepperoni 250 g

475479
475479
Na prodejně: 15 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.12.2024 14:00
15 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Bistro Bag. Pepperoni 250g
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 10% rajčatový koncentrát, 9,7% SÝR EIDAM, 6,9% salám (vepřové maso, slanina, sůl, dextróza, koření, česnekový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), 5,2% pasírovaná rajčata, 4,8% paprika, 4,0% rajčatové kousky, řepkový olej, 1,6% brokolice, sůl, pekařské droždí, modifikovaný škrob, cukr, emulgátor, česnek, oregano, pepř, bazalka.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Ve 100 g potraviny Energie: 972KJ/232kcal, tuky 9g z toho nasycené mastné kyseliny 3g, sacharidy 28g z toho cukry 3,3g,vláknina 2,4g, bílkoviny 8,9g, sůl 1,2g.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Ve 100 g potraviny Energie: 972KJ/232kcal, tuky 9g z toho nasycené mastné kyseliny 3g, sacharidy 28g z toho cukry 3,3g,vláknina 2,4g, bílkoviny 8,9g, sůl 1,2g.
HMOTNOST/OBJEM
250g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
VÝROBCE
Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
NÁVOD K POUŽITÍ
1.Před pečením nerozmrazujte. Bagetu vyjmeme z fólie.2. Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4-5 st. Bagetu dáme péct na mřížku (nejlépe na pečící papír) do střední části trouby. Doba pečení: 12 - 14 minut. Horkovzdušnou fritézu důkladně předehřejeme na 160°C, vložíme bagety a pečeme po dobu 9 - 12 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation