- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Barva gelová potravinářská červená, dekorační cukrovinka
- SLOŽENÍ
- čirý gel 80,0 % (glukózový sirup, cukr, voda, želírující látka (karagenan), regulátory kyselosti (kyselina octová, kyselina mléčná, mléčnan sodný)), barva 1,1 % (karmín, lutein), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), konzervant (sorban draselný).
- ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- ze zákona není požadováno
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 14g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Odšroubujeme uzávěr, odstřihneme špičku a posupně přidáváme do těsta, krému, marcipánu nebo fondánu. Rady a tipy - Tubu je vhodné před použitím mírně promačkat prsty, aby se barva v tubě lépe promíchala. - Po přidání barvy do marcipánu nebo fondánu důkladně hněteme, abychom zabarvili hmotu rovnoměrně. - Vždy si připravíme potřebné množství barevné hmoty najednou, protože opakovaně získat stejný odstín barvy je velmi náročné. - Zajímavé melírované/mramorované efekty je možné dosáhnout tím, že hmotu hněteme méně, tím vznikne nahodilé melírování/mramorování. Doporučujeme vyzkoušet! - Barvy je možné navzájem míchat. - Diky použitým barvivům je možné Barvy gelové potravinářské Dr.Oetker lépe smýt z rukou i z pracovní plochy. - Hmota se nesmí dostat do tuby s barvou, trvanlivost výrobku by byla porušena. - Na 100g hmoty použijeme max. 2 kávové lžičky barvy. - Při použití černé barvy je možné dávkovat vyšší množství barvy pro dosažení potřebného černého odstínu. - Není vhodné pro děti do 36 měsíců. Hrozí nebezpečí udušení (vdechnutím). s přírodními barvivy; jednoduché dávkování; tepelně stabilní barva; tipy a rady uvnitř
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 21:00 |