Apetit Knedlík alpský povidlový s krémem chlaz. 410 g

438167
438167
Na prodejně: 19 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 28.10.2025 08:00
19 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Alpský povidlový knedlík s jemným krémem (v kartonovém přebalu)
SLOŽENÍ
MLÉKO, povidlový knedlík 40 % [PŠENIČNÁ MOUKA, voda, švestková povidla 14,7 %(cukr, švestková pasta, sušené švestky, želírující látka: pektin), cukr, droždí, řepkový olej, sušené MLÉKO, sušená VEJCE, sůl s jódem (sůl, jodičnan draselný), přírodní aroma, citronový koncentrát], cukr, směs na krém 6 % (cukr, modifikovaný škrob (bramborový, tapiokový), sušené MLÉKO plnotučné, sušené MLÉKO odstředěné, SUŠENÁ SYROVÁTKA, laktóza, zahušťovadlo: alginát sodný, guma guar, aromata, sůl, barvivo: beta karoten, kurkumin, uhličitan vápennatý, stabilizátor: octan vápennatý, fosforečnan vápennatý, difisforečnan sodný, síran vápennatý), mák. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ a SÓJI.
ALERGENY
Obsahuje: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Vejce a výrobky z nich
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 494g, Počet porcí v balení: 1
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě od 0°C do +8°C.
NÁVOD K POUŽITÍ
Ohřev v mikrovlnné troubě: Odstraňte papírový obal a několikrát propíchněte krycí fólii, ohřívejte cca 3 - 4 minuty při výkonu 750 W. Knedlíky doporučujeme ohřívat zvlášť, např. v mikrotenovém sáčku při středním výkonu po dou cca 2 min. Před podávání promíchejte. Ohřev ve vodní lázni: Odstraňte papírový přebal a misku vložte na 10-15 minut do horké vody. Před podávání promíchejte. Ohřev v nádobě: Obsah vložte do náboby a na mírném ohni za občasného míchání ohřívejte po dou cca 5 minut.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Počet balení v kartonu / paletě
1 / 416

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation