Vamix Bageta vícezrnná střední 60x130g

410134
410134
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 29.03.2024 09:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Vícezrnná bageta střední
SLOŽENÍ
mouka (PŠENICE; ŽITO; JEČMEN; pražená sladová PŠENICE; OVES; pražený sladový JEČMEN; sladová PŠENICE); voda; slunečnicová semínka; SEZAMOVÁ SEMÍNKA; droždí; SÓJOVÉ otruby; jódovaná sůl (sůl; jodičnan draselný ); žluté lněné semínko; lněné semínko hnědé; PŠENIČNÝ LEPEK.
ALERGENY
Sezamová semena a výrobky z nich,Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje/100g: energie 1157kJ/274 kcal; tuky 4,9g; nasycené mastné kyselny 0,3g; sacharidy 46g; cukry<0,5g; vláknina 3,6g; bílkoviny 9,9g; sůl 1,2g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje/porce (130g): energie 1504kJ/356 kcal; tuky 6,4g; nasycené mastné kyselny 0,5g; sacharidy 60g; cukry<0,5g; vláknina 4,7g; bílkoviny 13g; sůl 1,6g
HMOTNOST/OBJEM
130g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě max. -18C. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
VÝROBCE
VAMIX NVOttergemsesteenweg-Zuid 8169000 Gent
NÁVOD K POUŽITÍ
Doba rozmrazování (min.): 10-15. Teplota rozmrazování (° C): pokojová teplota. Doba pečení (běžná trouba) / rozmražené (min.): 12-15. Teplota pečení (běžná trouba) (° C): 200-210. Doba pečení (konvektomat) / rozmražené (min.): 12-15. Teplota pečení (konvektomat) (° C): 180-190. Běžná trouba (stav): s párou. Běžná trouba (podmínka): s párou. Dobrého výsledku pečení lze dosáhnout také bez páry.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace:

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation