- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- hlubokomrazené jemné pečivo, hřeben s náplní mascarpone (14,5%) a malinami (4,5%)
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ MOUKA; voda; rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový); cukr; MLÉKO; maliny; glukózovo-fruktózový sirup; droždí; modifikovaný škrob; maskarponový prášek (MLÉKO); VEJCE; sůl; emulgátor: E472, E471; sušené odstředěné MLÉKO; zahusťovadlo: E466, E440, E406, xantanová guma; stabilizátor: E460i; aroma (MLÉKO); zeleninový extrakt; regulátor kyselosti: E331; potravinářská kyselina: E296; aroma; konzervační látka: kyselina mléčná; prostředek na zlepšení mouky: kyselina askorbová, E920; enzymy.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Skořápkové plody a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- energetická hodnota 1346KJ/ 322Kcal na 100g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- energetická hodnota 1615KJ / 386kcal
- HMOTNOST/OBJEM
- 70x120g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě -18°C
- VÝROBCE
- VAMIX NV, Moustraat 64, 9000 GENT, Belgium
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Rozmrazování 30-60min. Doba pečení (běžná trouba):20-25 Pečení teplota (běžná trouba) :200-220°C Doba pe čení (horkovzdušná trouba):20-25min. Pečení teplota (horkovzdušná trouba):170-190°C Běžná trouba (stav): s párou Horkovzdušná trouba (stav): s párou Pečeme nejlépe v předehřáté troubě s párou nebo pokapáváme vodou. Během prvních 15 minut zavřeme klapky.
Ostatní balení
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |