Vamix bageta bílá 56cm mraž. 36x220g

260250
260250
Na prodejně: 3 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 29.03.2024 07:00
3 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Předpečená bílá bageta
SLOŽENÍ
mouka: PŠENICE, sladová PŠENICE; voda; droždí; jodované soli; rostlinné oleje a tuky (palmový, kokosový, řepkový, slunečnice); PŠENIČNÝ GLUTEN, cukr; emulgátor: E471. Vyrobeno v továrně, která zpracovává MLÉKO a SEZAMOVÁ semínka.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Nutriční informace / 100g: Energie 261 kcal Energie 1.104 kJ Tuky 2,1 g Nasycené mastné kyseliny 0,7 g Sacharidy 51 g Cukry 1,3 g Bílkoviny 7,5 g Sůl 1,3 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
220g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Doba rozmrazování (min.): 10-15 Teplota rozmrazování (° C): pokojová teplota Doba pečení (běžná trouba) / rozmražené (min.): 10-15 Teplota pečení (běžná trouba) (° C): 220-230 Doba pečení (konvektomat) / rozmražené (min.): 10-15 Teplota pečení (konvektomat) (° C): 190-200 Konvenční trouba (stav): s párou Konvekční trouba (podmínka): s párou PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
VÝROBCE
Vamix n.v. Moutstraat 64 9000 Gent
NÁVOD K POUŽITÍ
Doba rozmrazování (min.): 10-15 Teplota rozmrazování (° C): pokojová teplota Doba pečení (běžná trouba) / rozmražené (min.): 10-15 Teplota pečení (běžná trouba) (° C): 220-230 Doba pečení (konvektomat) / rozmražené (min.): 10-15 Teplota pečení (konvektomat) (° C): 190-200 Konvenční trouba (stav): s párou Konvekční trouba (podmínka): s párou PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.

Popis a další doplňující informace:

DÉLKA [cm]
56
NAKROJENÉ
Ne

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation