apetit Španělský ptáček s rýží chlaz. 490 g

332390
Akce platí do 18.11.2025
332390
bez DPH
Cena za kus
62,50 Kč
Cena za balení
62,50 Kč
 kg Cena za jednotku
127,55 Kč
Na prodejně: 3 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 09.11.2025 02:00
3 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Španělský ptáček s rýží
SLOŽENÍ
rýže vařená 41 % (rýže, voda, řepkový olej, sůl); šťáva 40 % (voda, cibule, PŠENIČNÁ MOUKA, řepkový olej, uzená slanina (vepřové sádlo, sůl), sůl, pepř, hovězí bujón (sůl, hovězí extrakt, přírodní aroma hovězího masa, cukr, řepkový olej, cibule sušená, barvivo: karamelový prášek, karoteny)); ptáček 19 % (hovězí maso, klobása (vepřové maso, vepřové kůže, voda, česnek, koření, sůl, vepřové střevo), okurek sterilovaný (okurky, voda, ocet, cukr, sůl, výtažky koření), VEJCE (VEJCE VAŘENÁ LOUPANÁ, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kyselina octová), uzená slanina (vepřové sádlo, sůl), pepř mletý, sůl). Část pevné složky masa přechází zpracováním do šťávy.
ALERGENY
Obsahuje: Vejce a výrobky z nich, Hořčice nebo výrobky ní, Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 490g, Počet porcí v balení: 1
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě od 0°C do +8°C.
VÝROBCE
Bapa s.r.o., Živnostenská 858, 561 51 Letohrad
NÁVOD K POUŽITÍ
Ohřev v mikrovlnné troubě: Odstraňte papírový obal a několikrát propíchněte krycí fólii, ohřívejte cca 3 - 4 minuty při výkonu 750 W. Knedlíky doporučujeme ohřívat zvlášť, např. v mikrotenovém sáčku při středním výkonu po dou cca 2 min. Před podávání promíchejte. Ohřev ve vodní lázni: Odstraňte papírový přebal a misku vložte na 10-15 minut do horké vody. Před podávání promíchejte. Ohřev v nádobě: Obsah vložte do náboby a na mírném ohni za občasného míchání ohřívejte po dou cca 5 minut.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Výrobce
Bapa s.r.o.
Adresa výrobce
Živnostenská 858, 561 51 Letohrad
Počet balení v kartonu / paletě
1 / 300

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation