PRÉSIDENT Professionnel Créme Brulée chlaz. 1 l UHT

276567
276567
Na prodejně: 18 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 19.11.2025 02:00
18 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Směs na přípravu dezertu Creme Brulée se zrnky bourbonské vanilky. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem. Složení: plnotučná SMETANA, odstředěné MLÉKO, cukr, VAJEČNÉ ŽLOUTKY 5 %, modifikovaný k
SLOŽENÍ
plnotučná SMETANA, odstředěné MLÉKO, cukr, VAJEČNÉ ŽLOUTKY 5 %, modifikovaný kukuřičný škrob, sušené odstředěné MLÉKO, přírodní aroma bourbonské vanilky, zrnka vanilkového lusku, stabilizátory: karagenan, xanthan; koncentrovaná mrkvová šťáva
ALERGENY
Obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Vejce a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 838kJ, Bílkoviny 3g, Tuky 13g, Mastné kyseliny nasycené 8,3g, Sacharidy 18g, Cukry 16g, Sůl 0,1g
HMOTNOST/OBJEM
Objem: 1000ml, Hmotnost obsahu: 1000g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Neotevřené skladujte při teplotě do +18 °C. Vyvarujte se prudkých teplotních změn. Po otevření uchovejte při teplotě od +2 °C do +8 °C a spotřebujte do 3 dnů.
VÝROBCE
Lactalis CZ, s.r.o., Líbalova 2348/1, 149 00 Praha, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
V nezpracovaném stavu nezmrazujte. Návod na přípravu/ prípravu: 1. Otevřete balení a vlijte obsah do hrnce (nebo nádoby vhodné pro použití v mikrovlnné troubě)./ Otvorte balenie a vlejte obsah do hrnca (alebo nádoby vhodné pre použitie v mikrovlnnej rúre). 2. Na mírném ohni ohřívejte na teplotu 70 °C a jemně míchejte. Směs musí být zcela tekutá. (Případně vložte do mikrovlnné trouby a střední výkon po dobu 4 minut.)/ Na miernom ohni ohrievajte na teplotu 70 °C a jemne miešajte. Zmes musí byť úplne tekutá. (Prípadne vložte do mikrovlnnej rúry a stredný výkon po dobu 4 minút.) 3. Vlijte do připravených servírovacích misek a nechte chvíli vychladnout. Poté uložte do chladničky na 4 hodiny při teplotě +4 °C./ Vlejte do pripravených servírovacích misiek a nechajte chvíľu vychladnúť. Potom uložte do chladničky na 4 hodiny pri teplote +4 °C. 4. Před podáváním posypte hnědým cukrem a pomocí flambovací pistole nechejte povrch zkaramelizovat. A můžete servírovat./ Pred podávaním posypte hnedým cukrom a pomocou flambovacej pištole nechajte povrch skaramelizovať. A môžete servírovať. ?

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Francie
Výrobce
Lactalis CZ, s.r.o.
Adresa výrobce
Líbalova 2348/1, 149 00 Praha, Česká republika
Počet balení v kartonu / paletě
6 / 864

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation