Hamé Paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem chlaz. 450 g

392027
392027
Na prodejně: 29 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 03.12.2024 17:00
29 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pasterované hotové jídlo.
SLOŽENÍ
Složení: voda, knedlíky 27 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), plněný paprikový lusk 23,5 % (paprika 41 %, hovězí maso, vepřové maso, rýže, cibule, VAJEČNÝ BÍLEK, strouhanka (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, řepkový olej, kvasnice, sůl s jódem (sůl, jodičnan draselný), JEČNÁ MOUKA, ŽITNÁ MOUKA, emulgátory: estery mono-a diglyceridů mastných kyselin, dextróza, cukr, přípravek zlepšující mouku: kyselina askorbová), sůl, koření), rajčatový protlak 3,5 %, cukr, kukuřičný modifikovaný škrob, řepkový olej, sůl, koření.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota (kJ) 550 energetická hodnota (kcal) 131 tuky (g) 3,5 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,7 sacharidy (g) 21,2 z toho cukry (g) 4,4 bílkoviny (g) 3,0 sůl (g) 1,1
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
450 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovejte v chladu při teplotě 0 až +5 oC.
VÝROBCE
Výrobce: Hamé s.r.o., Na Drahách 814, 686 04 Kunovice, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Postup přípravy: V mikrovlnné troubě: před ohřátím propíchněte krycí folii (misku s přílohou 1x, druhou misku 3x) a ohřívejte 3-4 min. při výkonu 600 W. Po ohřevu nechte misku 1 min. stát a pak odtrhněte krycí folii. V případě potřeby ještě krátce přihřejte. Knedlíky doporučujeme ohřát zvlášt, např. v mikroténovém sáčku při výkonu 600 W po dobu cca 1 min. Ve vodě: bez porušení folie ohřívejte 10-15 min., nevařte. Poté odtrhněte krycí folii.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation