- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Paprikový lusk s masovou náplní
- SLOŽENÍ
- Paprikový lusk 50%, vepřové maso 33%, pitná voda, strouhanka (pšeničná mouka, voda, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný, cukr)), PŠENIČNÁ MOUKA, VAJEČNÁ MELANŽ, česneková směs (česnek granulovaný, pitná voda), kořenící směs (jedlá sůl, cukr, majoránka, paprika sladká mletá, pepř černý mletý, cibule sušená, mrkev kořen sušená, petrželová nať sušená, rostlinný olej řepkový, rajčata sušená, paprika sladká sušená), rostlinný olej sušený
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Celer a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 599kJ / 144 kcal, tuky 8,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g, sacharidy 10,2g, z toho cukry 1,8g, bílkoviny 6,1g, sůl 0,7g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 599kJ / 144 kcal, tuky 8,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g, sacharidy 10,2g, z toho cukry 1,8g, bílkoviny 6,1g, sůl 0,7g
- HMOTNOST/OBJEM
- cca 150g (z toho 70 g masová náplň, kalibrováno) á 1 ks10 ks á 1 bal.
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Uchování u spotřebitele: - 6°C: 1 týden, -12°C: 1 měsíc, - 18 °C: viz datum minimální trvanlivosti. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
- VÝROBCE
- PZP Merlin s r.o., Poličská 1365, Hlinsko
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Zmrazení paprikové lusky vložte do zeleninového základu s rajským protlakem, zalijte vývarem nebo vodou, přiveďte k bodu varu (100 °C) a vařte 1 hodinu při teplotě min. 90 °C. Uvařené paprikové lusky podávejte s rajskou omáčkou a vhodnou přílohou.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |