Ovocná miska zákusek chlaz. 1350 g
272356
272356
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 16.09.2025 11:00
balení
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- cukrářský výrobek s náplní lehkou tukovou
- SLOŽENÍ
- pitná voda, jahody 16%, cukr, kiwi 8%, broskve kompot 6% (cukr, regulátor kyselosti kyselina citronová), PŠENIČNÁ mouka, rostlinný roztíratelný tuk (rostlinný olej řepkový, rostlinný tuk palmový; pitná voda, emulgátor E471, jedlá sůl, regulátor kyselosti kyselina citronová, barvivo beta-karoten, aroma), pudink (cukr, škrob, suš.SYROVÁTKA, emulgátor E471, zahušťovadla: alginát sodný, xanthan; aroma, barviva: beta- karoten, riboflavin), VEJCE, maliny 2%, borůvky 1%, škrob, želírující látka agar, emulgační složka (emulgátory: E471, E475; stabilizátor E420, líh kvasný, aroma), kypřicí látky (E450, E500), ovocná pasta (jablečná dřeň 54%, cukr, pitná voda, škrob, aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant sorban draselný, barvivo kurkumin), kyselina citronová, aroma broskvové.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE v g 100 g ----------------------------------------------------energetická hodnota - kJ 756 - kcal 180tuky 5,6z toho nasycené mastné kyseliny 2,3sacharidy 30z toho cukry 22bílkoviny 2,3sůl 0,19
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE v g 100 g ----------------------------------------------------energetická hodnota - kJ 756 - kcal 180tuky 5,6z toho nasycené mastné kyseliny 2,3sacharidy 30z toho cukry 22bílkoviny 2,3sůl 0,19
- HMOTNOST/OBJEM
- 1350 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě 1-5°C
- VÝROBCE
- Smetanová cukrárna a.s., Panenské Břežany 199, 250 70, Panenské Břežany
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |