Neuhauser Bageta cereální 40x250 g

300605
300605
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 28.03.2024 13:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Stone baked speciality baguette
SLOŽENÍ
WHEAT flour 50%, water brown linseeds, millets seeds 1,7%, durum wheat semolina 1%, SESAME SEEDS, salt, yeast, WHEAT GLUTEN, RYE flour <1%, sunflower seeds, devitalized RYE sourdough, yellow linseeds, buckwheat seeds <1%, buckwheat flour <1%, corn flour <1%, OAT flour <1%, BARLEY flour and toasted malted BARLEY flour <1%, malted WHEAT flour, deactivated yeast, emulsifier : E472e, flour treatment agent : E300.
ALERGENY
Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energy: 1134Kj, 268KcalFat: 4gOf which saturated fat: 0.4gCarbohydrate: 47gOf which sugar: 1.2gFiber: 3.8gProtein: 9.6gSalt: 1.2g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
250g per piece 40 pieces per box
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
To keep frozen at -18°C. After opening, close the inner bag before putting it back in the freezer. Do not refreeze a defrosted product. Ensure quick rotation of stock.
VÝROBCE
Neuhauser - 18 avenue Foch - 57730 FOLSCHVILLER
NÁVOD K POUŽITÍ
Preheat the oven at 200°C. Baking time : 22-25 mns at 175 °C The baking guidelines may vary with the equipment used and the label following to customers requirements. The baking guidelines may vary according to specific customer requirements.

Popis a další doplňující informace:

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation