Natura Škrob pro přípravu masitých jídel 6x250 g

398810
398810
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 19.04.2024 03:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Škrob pro přípravu masitých jídel
SLOŽENÍ
bramborový škrob, kukuřičný škrob
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g výrobku:Energie 1395 kJ/328 kcalTuky 0,3 gz toho nasycené mastné kyseliny 0,1 gSacharidy 81 gz toho cukry 0,4 gBílkoviny 0,2 gSůl 0,05 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Není ze zákona požadováno
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 276g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Výrobek je vhodný pro přípravu masitých pokrmů a specialit orientální kuchyně.Náš Tip:Šang-SI (Štěstí):Suroviny: 750g roštěné, svíčkové, nebo zadní hovězí, 2 vejce, 100g škrobu, 180ml oleje, 1 středně velký pórek, 1 středně velká cibule, 5 stroužků česneku, 1g zázvoru, 150g žampionů, 10ml bílého vína, 2 lžičky soli, 1 malá lžička chili kořeníMaso nakrájíme na kostičky, promícháme s vejci, škrobem a olejem, přidáme sůl a chilli koření. Směs prudce opečeme na pánvi s rozpáleným olejem. Za stálého míchání přidáme cibuli, česnek, pórek, plátky žampionů, orestujeme a nakonec dochutíme bílým vínem. Recept lze použít i pro přípravu drůbežího a králičího masa.
Původ
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation