POEX Mandle Tiramisu pralinky 700 g

181066
181066
Na prodejně: 14 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 04.07.2025 09:00
14 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
MANDLE V BÍLÉ A MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ S KÁVOU
SLOŽENÍ
čokoláda bílá min. 65 % (cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné MLÉKO, SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, emulgátory: SÓJOVÝ LECITIN a polyglycerylpolyricinoleát; aroma), jádra MANDLÍ pražená 21 %, mléčná čokoláda min. 2 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), MLÉČNÝ TUK, sušená SYROVÁTKA, LAKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; aroma), mletá káva 2 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje mléčná čokoláda rostlinné tuky.
ALERGENY
Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Obiloviny obsahující lepek,Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energie 2373 kJ/569 kcal, Tuky 36 g, z toho nasycené mastné kyseliny 16 g, Sacharidy 51 g, z toho cukry 46 g, Vláknina 3,1 g, Bílkoviny 8,8 g, Sůl 0,2 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
700 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu
PŮVOD
Česká republika
VÝROBCE
POEX Velké Meziříčí, a.s., Třebíčská 384, 594 01 Velké Meziříčí, Česká republika, tel./fax: +420 566 523 592, www.poex.cz

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Dodatečné informace
Od svého vzniku se zabývá především výrobou extrudovaných snacksů a cereálních výrobků, balením suchých plodů a dražováním.
Výrobce
POEX Velké Meziříčí a. s.
Adresa výrobce
Třebíčská 384, 59401 Velké Meziříčí

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation