- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Šnek se skořicí - jemné pečivo se skořicovou náplní (25%), předkynutý, hluboce zmrazený polotovar
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, cukr, palmový tuk, sušená syrovátka (MLÉKO), slunečnicový olej, modifikovaný škrob, máslo (MLÉKO), VEJCE, rýžová mouka, vláknina (jablečná), PŠENIČNÝ škrob, sušený VAJEČNÝ žloutek, kokosový olej, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), vláknina (PŠENIČNÁ), skořice (0,6%), droždí, PŠENIČNÉ klíčky, JEČNÝ sladový extrakt, aroma (obsahuje: MLÉKO), glukózový sirup, zahušťovadlo (alginan sodný), MLÉČNÉ bílkoviny, lepek (PŠENIČNÝ), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), regulátory kyselosti (citronany sodné, kyselina citronová), jedlá sůl, aroma, barvivo (karoteny), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
- ALERGENY
- Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1575kcal, Tuky 12g, Bílkoviny 11g, Mastné kyseliny nasycené 0,7g, Sacharidy 57g, Cukry 25g, Sůl 0,9g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 7600g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
- PŮVOD
- Česko
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pečivo vyjměte z balení a nechte 30 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 12-16 minut při teplotě 180-190°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- V La Lorraine vše začíná a končí nadšením z pečeníToto nadšení naleznete ve všem, co děláme, vždy a všude.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |