- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Kornbageta-střední, vícezrnné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (3,5%), otruby (PŠENIČNÉ) (2,5%), droždí, PŠENIČNÁ trhanka (1,4%), lněné semínko zlaté (1,0%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), pražený slad (JEČNÝ) (0,7%), lepek (PŠENIČNÝ), drcená SÓJA (0,4%), jedlá sůl, sladová mouka (JEČNÁ) (0,3%), ŽITNÁ trhanka (0,3%), cukr, zahušťovadlo (xanthan), ŽITNÁ mouka, koření, pražený slad (ŽITNÝ) (0,04%), regulátory kyselosti (kyselina vinná, kyselina citronová), řepkový olej, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
- ALERGENY
- Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1200kcal, Tuky 3,1g, Bílkoviny 11g, Mastné kyseliny nasycené 0,4g, Sacharidy 50g, Cukry 1,9g, Sůl 1,7g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 6875g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší.
- PŮVOD
- Česko
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pečivo vyjměte z balení a n echte 20 minut rozmrznout při pokojové teplotě. Poté pečte 7-10 minut při teplotě 210°C na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- V La Lorraine vše začíná a končí nadšením z pečeníToto nadšení naleznete ve všem, co děláme, vždy a všude.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |