La Lorraine Kornbageta střední mraž. 55x125g

322124
322124
Na prodejně: 8 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 28.03.2024 14:00
8 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Kornbageta-střední, vícezrnné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (3,5%), otruby (PŠENIČNÉ) (2,5%), droždí, PŠENIČNÁ trhanka (1,4%), lněné semínko zlaté (1,0%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), pražený slad (JEČNÝ) (0,7%), lepek (PŠENIČNÝ), drcená SÓJA (0,4%), jedlá sůl, sladová mouka (JEČNÁ) (0,3%), ŽITNÁ trhanka (0,3%), cukr, zahušťovadlo (xanthan), ŽITNÁ mouka, koření, pražený slad (ŽITNÝ) (0,04%), regulátory kyselosti (kyselina vinná, kyselina citronová), řepkový olej, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g:Energetická hodnota 1200 kJ / 284 kcal;Tuky 3,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g; Sacharidy 50 g; z toho cukry 1,9 g; Bílkoviny 11 g;Sůl 1,7 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 115 g: Energetická hodnota 1379 kJ /326 kcal, Tuky 3,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g, Sacharidy 58 g, z toho cukry 2,2 g, Bílkoviny 12 g, Sůl 2,0 g
HMOTNOST/OBJEM
125 g/ po upečení 115 g; 55 x 115 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší.
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a n echte 20 minut rozmrznout při pokojové teplotě. Poté pečte 7-10 minut při teplotě 210°C na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace:

DÉLKA [cm]
27
OBVOD[cm]
17
NAKROJENÉ
Ne

Ostatní balení

472674
Dlouhodobě nedostupné

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation