La Lorraine Donut jahodový 60 x 56 g

459813
459813
Na prodejně: 6 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 11.05.2025 23:00
6 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Donut s jahodovou příchutí,jemné pečivo s růžovou tukovou polevou (11,6%) a bílou dekorací (6,6%), hluboce zmrazený výrobek
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, cukr, palmový olej, pitná voda, palmojádrový tuk, řepkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou, stearoyl-2-mléčnan sodný, lecitiny), rýžová mouka, kokosový olej, SÓJOVÁ mouka, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), palmový tuk, koncentrát z červené řepy, bambucký tuk, droždí, slunečnicový olej, PŠENIČNÝ škrob, koncentrát z černého rybízu, ředkvičkový koncentrát, jablečný koncentrát, sušené droždí, přírodní aromata, přírodní aroma (jahodové) (0,03%), lešticí látky (šelak, arabská guma), antioxidant (kyselina L-askorbová).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1825 kJ / 437 kcal; Tuky 25 g; z toho nasycené mastné kyseliny 13 g; Sacharidy 46 g; z toho cukry 17 g; Bílkoviny 5,8 g; Sůl 1,2 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 56 g: Energetická hodnota 1022 kJ / 245 kcal; Tuky 14 g; z toho nasycené mastné kyseliny 7,1 g; Sacharidy 26 g; z toho cukry 9,5 g; Bílkoviny 3,2 g; Sůl 0,69 g
HMOTNOST/OBJEM
56 g (+/- 3 g), 60 x 56 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při -18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 60 min. rozmrznout při pokojové teplotě a spotřebujte do 48 hodin.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation