- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Rustikální bageta, pšeničné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, ŽITNÁ mouka, kyseliny (kyselina mléčná, kyselina octová), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje na 100 g: ergetická hodnota1213 kJ/286 kcal, Tuky 1,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 57 g, z toho cukry 1,7 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 1,6 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje na 200 g: Energetická hodnota 970 kJ / 229 kcal; Tuky 1,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g; Sacharidy 46 g; z toho cukry 1,4 g; Bílkoviny 8 g; Sůl 1,3 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 215 g - 232 g, po upečení 200 g, 24 x 200 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
- VÝROBCE
- La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 7-10 minut při teplotě 200°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
- Původ
- Česká republika
Ostatní balení
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 21:00 |