La Lorraine Bageta rustikální 24 x 220 g

431529
431529
Na prodejně: 8 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 19.11.2024 05:07
8 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Rustikální bageta, pšeničné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, ŽITNÁ mouka, kyseliny (kyselina mléčná, kyselina octová), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: ergetická hodnota1213 kJ/286 kcal, Tuky 1,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 57 g, z toho cukry 1,7 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 1,6 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 200 g: Energetická hodnota 970 kJ / 229 kcal; Tuky 1,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g; Sacharidy 46 g; z toho cukry 1,4 g; Bílkoviny 8 g; Sůl 1,3 g
HMOTNOST/OBJEM
215 g - 232 g, po upečení 200 g, 24 x 200 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 7-10 minut při teplotě 200°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Původ
Česká republika

Ostatní balení

473233
Dlouhodobě nedostupné

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation