La Lorraine Bageta bramborová 40x130g

431527
431527
Na prodejně: 2 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 23.09.2021 21:22
2 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Croissant s jahodovou náplníjemné pečivo s jahodovou náplní, předkynutý, hluboce zmrazený polotovar
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jahodová náplň (20%) (dužina (jahody) (45%), glukózo-fruktózový sirup, cukr, modifikovaný škrob, pyré z aronie, přírodní aromy, kyselina (kyselina citronová), zahušťovadlo (guma gellan), konzervant (sorban draselný), pitná voda), palmový olej, cukr, řepkový olej, kukuřičný extrudát mletý, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, jedlá sůl, emulgátory (lecitiny, mono- a diglyceridy mastných kyselin), aroma, antioxidanty (estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, extrakt s vysokým obsahem tokoferolů), lepek (PŠENIČNÝ), barviva (betanin, karoteny), rostlinný extrakt, kyselina (kyselina citronová), fermentovaná PŠENIČNÁ mouka, konzervant (sorban draselný), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1.381 kJ / 330 kcal; Tuky 16 g; z toho nasycené mastné kyseliny 6,6 g; Sacharidy 42 g; z toho cukry 14 g; Bílkoviny 4,7 g; Sůl 0,9 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 85 g: Energetická hodnota 1.173,9 kJ / 280,5 kcal; Tuky 13,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny 5,6 g; Sacharidy 35,7 g; z toho cukry 11,9 g; Bílkoviny 4 g; Sůl 0,8 g
HMOTNOST/OBJEM
95 g +/- 5 g, po upečení 85 g/ 60 kusů v kartonu
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 40 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 12-16 minut při teplotě 180-190°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace: