La Lorraine Bageta bramborová 40x130g

431527
431527
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 20.04.2024 10:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Bramborová rustikální bageta střednípšenično-žitné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, bramborové vločky (4,5%), lněné semínko hnědé, droždí, slunečnicová semena, řepkový olej, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), lněné semínko zlaté, jedlá sůl, kyseliny (kyselina mléčná, kyselina octová), emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová), kurkuma.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1.348 kJ / 320 kcal; Tuky 6,4 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g; Sacharidy 53 g; z toho cukry 4 g; Bílkoviny 10 g; Sůl 2,2 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 120 g: Energetická hodnota 1618 kJ / 384 kcal; Tuky 7,7 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g; Sacharidy 64 g; z toho cukry 4,8 g; Bílkoviny 12 g; Sůl 2,6 g
HMOTNOST/OBJEM
128 g - 140 g, po upečení 120 g, 40 x 120 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 6 - 9 minut při teplotě 210 °C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace:

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation