Dr. Oetker Professional Cheesecake jahodový krémový 1x1kg

415010
415010
Momentálně nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 15.05.2021 08:57
0 balení
Momentálně nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Jahodový cheesecake krém s kousky křehkého pečivaSměs v prášku pro přípravu dezertu
SLOŽENÍ
Cukr, 22 % křehké pečivo (PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, MÁSLO, sušené ODTUČNÉNÉ MLÉKO, glukózový sirup, jedlá sůl), modifikovaný kukuřičný škrob, glukózový sirup, palmový tuk, 2,3 % jahodové kousky, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), potraviny s barvícím účinkem (koncentrát z mrkvové šťávy, koncentrát z červené řepy, extrakt z kurkumy), aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g suché směsi:*Energie1835 kJ/ 434 kcalTuky9,1gZ toho nasycené mastné kyseliny7,4 gSacharidy84gZ toho cukry61 gBílkoviny3,1 gSůl0,1 g*Výrobek připraven s polotučným mlékem (1,5 % tuku) a nízkotučným tvarohem.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 1 porci á 75 g*Energie393 kJ/ 93 kcalTuky1,6gZ toho nasycené mastné kyseliny1,2 gSacharidy13gZ toho cukry10 gBílkoviny6,3 gSůl0,1 g*Výrobek připraven s polotučným mlékem (1,5 % tuku) a nízkotučným tvarohem.
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost:1063g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr. Oetker s. r. o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika,divize Professional, www.oetker-professional.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Příprava:1. Odměřené množství mléka vlijeme do vyšší nádoby.2. Vsypeme odvážené množství směsi Jahodový cheesecake krém a zamícháme.3. Přidáme odvážené množství tvarohu.4. Promícháme elektrickým šlehačem při nejnižších otáčkách, poté šleháme 5 minut při nejvyšších otáčkách.5. Dezert naporcujeme a dáme na 1 hodinu ztuhnout do lednice.Dávkování:80 g směsi Jahodový cheesecake krém na 0,15 l mléka a 250 g tvarohu= 6 porcí ? 75 g160 g směsi Jahodový cheesecake krém na 0,3 l mléka a 500 g tvarohu= 12 porcí ? 75 g320 g směsi Jahodový cheesecake krém na 0,6 l mléka a 1 kg tvarohu= 25 porcí ? 75 g500 g směsi Jahodový cheesecake krém na 1 l mléka a 1,5 kg tvarohu= 40 porcí ? 75 g1 kg směsi Jahodový cheesecake krém na 2 l mléka a 3 kg tvarohu= 80 porcí ? 75 g