METRO Chef Gnocchi bramborové 80% chlaz. 2 kg
383486
8055960732029 (kusový)
383486
Na prodejně: 109 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.12.2024 14:49
109 balení
METRO CHEF - suroviny pro Vaši vášeň
Kulinářské speciality špičkové kvality, od šéfkuchařů pro šéfkuchaře
Kulinářské speciality špičkové kvality, od šéfkuchařů pro šéfkuchaře
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Gnocchi di patate – chlazené bramborové noky.Pasterováno
- SLOŽENÍ
- SLOŽENÍ: bramborová kaše 80 % [pitná voda, sušené bramborovévločky (brambory, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin,přírodní aroma)], pšeničná mouka, bramborový škrob, rýžovámouka, jedlá sůl, koření, regulátor kyselosti: kyselina mléčná,konzervant: kyselina sorbová.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje CZ/SK na 100 gEnergetická hodnota/ Energia 698 kJ/167 kcalTuky <0,1 gz toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny <0,1 gSacharidy 37,2 gz toho cukry 0,6 gVláknina 1,0 gBílkoviny/Bielkoviny 4,4 gSůl/Soľ 0,63 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje CZ/SK na 100 gEnergetická hodnota/ Energia 698 kJ/167 kcalTuky <0,1 gz toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny <0,1 gSacharidy 37,2 gz toho cukry 0,6 gVláknina 1,0 gBílkoviny/Bielkoviny 4,4 gSůl/Soľ 0,63 g
- HMOTNOST/OBJEM
- HMOTNOST:/HMOTNOSŤ: 2000 g e
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu a chraňte před teplem./Skladujte v suchu a chráňtepred teplom. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do3 dnů.
- VÝROBCE
- VÝROBCE/VÝROBCA: One Food srl.Via Fratelli Gambino, 7/9 – 10023Chieri (TO), Itálie / Taliansko
- NÁVOD K POUŽITÍ
- NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: 500 g gnocchi vsypte do 5 litrů osolenévroucí vody. Jakmile gnocchi vyplavou na povrch, jsou připravenék servírování. Po přípravě ihned konzumujte.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |