Hellmann's Dressing bylinkový 1x210ml
381798
8712423007499 (kusový)
381798
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 19.04.2024 19:00
balení
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 25 % hm.
- SLOŽENÍ
- Voda,Řepkový olej,Ocet z jablečného cidru (12% hm.) (ocet z cidru, koncentrovaný jablečný mošt),Kukuřičný škrob,Pasterizovaný VAJEČNÝ žloutek?,Jedlá sůl,Sušené bylinky (0,3% hm.) (pažitka, petrželová nať (0,1% hm.)),Stabilizátor (guma gar),HOŘČIČNÝ olej,?z vajec nosnic ve volném výběhu
- ALERGENY
- Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- na 100 mlEnergie: 1064 kJ/254 kcal,Tuky : 26 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g,Sacharidy : 5,7 g, z toho cukry : 2,4 g,Bílkoviny : <0,5 g,Sůl : 1,5 g,*% z referenčí hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal),**1 porce = 30 ml = 2 polévkové lžíce,Balení obsahuje 7 porcí
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- na 1 porci** Energie: 319 kJ/76 kcal,Tuky : 7,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g,Sacharidy : 1,7 g, z toho cukry : 0,7 g,Bílkoviny : <0,5 g,Sůl : 0,45 g,*% z referenčí hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal),**1 porce = 30 ml = 2 polévkové lžíce,Balení obsahuje 7 porcí
- HMOTNOST/OBJEM
- 210 ml
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od +5°C do +15°C. Po otevření skladujte při teplotě od +5°C do +8°C a spotřebujte do 4 týdnů. Při nabízení k prodeji je možné uchovávat při teplotě do +25°C po dobu nejdéle 4 týdnů.
- VÝROBCE
- "UNILEVER ČR, spol. s r.o.Rohanské nábřeží 670186 00 Praha 8844 222 844www.hellmans.cz"
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Skladujte při teplotě od +5°C do +15°C. Po otevření skladujte při teplotě od +5°C do +8°C a spotřebujte do 4 týdnů. Při nabízení k prodeji je možné uchovávat při teplotě do +25°C po dobu nejdéle 4 týdnů.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 21:00 |