Galbani Panna Cotta UHT chlaz. 1 l

433176
433176
Na prodejně: 19 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 25.11.2025 04:00
19 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Směs pro přípravu dezertu Panna Cotta. Tepelně ošetřeno UTH záhřevem.
SLOŽENÍ
pasterovaná SMETANA 46 %, odstředěné MLÉKO, cukr, jedlá želatina, přírodní aroma
ALERGENY
Obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 814kJ, Bílkoviny 3,4g, Tuky 14g, Mastné kyseliny nasycené 9,5g, Sacharidy 14g, Cukry 14g, Sůl 0,08g
HMOTNOST/OBJEM
Objem: 1000ml, Hmotnost obsahu: 1078g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Neotevřené skladujte při teplotě do +18 °C. Po otevření uchovejte při teplotě od +2 °C do +8 °C a spotřebujte do 3 dnů
VÝROBCE
Lactalis CZ, s.r.o., Líbalova 2348/1, 149 00 Praha, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
V nezpracovaném stavu nezmrazujte. Návod na přípravu/ prípravu: 1. Otevřete balení a vlijte obsah do hrnce. Na mírném ohni zahřejte na teplotu 70 °C a jemně míchejte./ Otvorte balenie a vlejte obsah do hrnca. Na miernom ohni zahrejte na teplotu 70 °C a jemne miešajte. 2. Směs vlijte do servírovacích misek./ Zmes vlejte do servírovacích misiek. 3. Po 10 minutách vložte misky na 3 hodiny do chladničky./ Po 10 minútach vložte misky na 3 hodiny do chladničky. 4. Servírujte v misce nebo vyklopené na talířku, ozdobené dle chuti (čerstvým ovocem, přelivem…)./. Servírujte v miske alebo vyklopené na tanieriku, ozdobené podľa chuti (čerstvým ovocím, prelivom…).

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Francie
Dodatečné informace
Galbani je v Itálii jedničkou v oblasti sýrových specialit a jedním z hlavních hráčů na trhu sýrových výrobků.
Výrobce
Lactalis CZ, s.r.o.
Adresa výrobce
Líbalova 2348/1, 149 00 Praha, Česká republika
Počet balení v kartonu / paletě
1 / 864

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation