Filosophy Greek Beyond Meat Pie mraž. 1x400g

435413
435413
Dlouhodobě nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 13.08.2022 12:55
0 balení
Dlouhodobě nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Rostlinný řecký koláč s více než masem
SLOŽENÍ
Náplň 45%: Rostlinné mleté maso 48,5% z E.U. [voda, hrachový protein 16%, řepkový olej, rafinovaný kokosový olej, rýžový protein, stabilizátor (methylcelulóza), bramborový škrob, jablečný extrakt, barvivo (extrakt z červené řepy), maltodextrin, extrakt z granátového jablka, sůl, chlorid draselný, zahuštěná citronová šťáva, kukuřičný ocet, mrkvový prášek, emulgátor (slunečnicový lecitin)], cibule, pšeničný bulgur, rostlinná majonéza [rostlinné oleje (slunečnicový olej, sojový olej) 56%, voda, cukr, sůl, kukuřičný modifikovaný škrob, sůl, ocet, umělá aromata ( kouřové aroma, hořčičná emulze), stabilizátor (xanthanová guma), barvivo (paprikový extrakt, b-karoten), antioxidant (kalcium disodná EDTA)], voda, sůl, černý pepř, červená paprika, máta, česnekový prášek.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Průměrné množství na porci Energie 1135 kJ (272 kcal) Bílkoviny 11,7 g Tuky, celkem 15,4 g – nasycené (max) 5,3 g – trans (max) 0,14 g – polynenasycené (min) 3,2 g – mononenasycené (min.) 6,8 g Sacharidy 19,6g – cukry 2,5gSodík 376mg/16,3mmol
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Průměrné množství na porci Energie 1510 kJ (362 kcal) Bílkoviny 15,6 g Tuky, celkem 20,5 g – nasycené (max) 7,0 g – trans (max) 0,19 g – polynenasycené (min) 4,3 g – mononenasycené (min) 9,0 g Sacharidy 26,0 g – cukry 3,3 g Sodík 501 mg/21,8 mmol
HMOTNOST/OBJEM
Čistá hmotnost: 400g Balení obsahuje 3 porce po 133g.
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
-18 stupňů Celsia - mrazák
VÝROBCE
Ioniki Sfoliata SA1st klm Neochoroudas - OreokastroThessaloniki 54500Greece
NÁVOD K POUŽITÍ
Troubu předehřejeme na 185°C. Vyjměte produkty z mrazničky a umístěte je na nepřilnavou kovovou podložku tak, aby mezi nimi byla dostatečná mezera. Odmrazování není nutné. Pečte 50±5 minut. Po 10 minutách pečení propíchněte koláč nožem v několika bodech. Jakmile koláč zezlátne, víceméně za 30 minut pečení ho otočte dnem vzhůru, znovu napíchněte a nechte zezlátnout z obou stran. Dobu a teplotu pečení upravte podle potřeby, v závislosti na typu trouby a množství produktů, které v ní pečete. Výrobek nedávejte do mikrovlnné trouby Jakmile výrobek rozmrazíte, nesmíte jej znovu zmrazit

Popis a další doplňující informace:

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation