Dr.Oetker Cukr želírovací ovocný 6x250 g

319899
319899
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 25.04.2024 08:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Želírovací ovocný cukr 250 g, na přípravu džemů, marmelád a želé s cukrem a sladidly
SLOŽENÍ
fruktóza, želírující látka 2,0 % (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti (kyselina citrónová), palmový olej), sladidla (kyselina cyklamová a její sodná sůl, sacharin a jeho sodná sůl), konzervant (kyselina sorbová)
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 250g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
700 g ovoce, 250 g Želírovacího ovocného cukru Ovoce omyjeme, očistíme a nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Pro přípravu želé vymačkáme z ovoce šťávu. Připravené kousky ovoce odvážíme, šťávu odměříme. Nedoporučujeme zvyšovat množství ovoce ani připravovat recept např. z dvojité dávky. 1. Ovoce nebo ovocnou šťávu důkladně promícháme ve velkém hrnci s Želírovacím ovocným cukrem. 2. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme minimálně 3 minuty. Stále mícháme. 3. Na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, přidáme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker a dobře zamícháme. 4. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 5. Sklenice uzavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation