- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Kypřící prášek po pečiva s vinným kamenem 15 g do pečiva, bezfosfátový
- SLOŽENÍ
- kypřící látky (hydrogenvinan draselný (50 %), hydrogenuhličitan sodný), kukuřičný škrob
- ALERGENY
- Může obsahovat: Mléko a mléčné výrobky, Obilná zrna obsahující lepek, Lupina a výrobky z lupiny
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 192kJ, Bílkoviny 0,28g, Tuky 0,1g, Sůl 0,01g, Mastné kyseliny nasycené 0,02g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 10,8g, Škrob 0g, Cukry 10,8g, Vláknina 0g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 15g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- PŮVOD
- Česko
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Kypřicí prášek s vinným kamenem rozmícháme v mouce a přidáme do těsta jako běžný kypřicí prášek do pečiva. Bábovka Těsto: 350 g polohrubé mouky, 1 Kypřicí prášek s vinným kamenem Dr. Oetker, 240 g cukru, 1 Vanilínový cukr Dr. Oetker, 2 vejce, 250 ml mléka, 125 ml oleje. Mouku smícháme s kypřicím práškem s vinným kamenem. Přidáme cukr, vanilínový cukr, vejce, mléko a olej. Vše metličkou důkladně vymícháme dohladka. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku. Pečeme v předehřáté el.troubě při 160 °C asi 45 minut.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
- Výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Americká 2335, 272 01 Kladno
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |