- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Želatina v plátcích 10 g, na slané i sladké použití
- SLOŽENÍ
- Jedlá želatina vepřového původu
- ALERGENY
- Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- ze zákona není požadováno
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 12 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovejte v suchu.
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Návod na použití: 1. Příprava krémů (smetanových, jogurtových, tvarohových apod.), náplní, dezertů z ovocné šťávy a vaječné tlačenky z želatiny. Do menšího hrnce dáme 4-5 polévkových lžic vody přidáme plátky želatiny a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 polévkové lžíce krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku / a metličkou nebo vařečkou zamícháme. Vmícháme zpět do krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku. Dále zpracujeme podle konkrétního receptu. 2. Příprava rosolů a aspiků Plátky želatiny zalijeme 0,5 l studené vody nebo nálevu a necháme asi 10 min. nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Želatinu necháme mírně vychladnout a ještě vlažnou ji použijeme podle konkrétního receptu. Tip: K přípravě slaných pokrmů můžeme k rozpuštění želatiny použít nálev z 0,5 l vody, velké cibule, bobkového listu, celého nového koření a pepře - necháme přejít varem. Dochutíme octem, solí, cukrem a použijeme k rozpuštění želatiny.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |