Dr.Oetker Želatina plátky 25 x 10 g

49190
49190
Na prodejně: 9 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.11.2024 14:00
9 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Želatina v plátcích 10 g, na slané i sladké použití
SLOŽENÍ
Jedlá želatina vepřového původu
ALERGENY
Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
ze zákona není požadováno
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 12 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovejte v suchu.
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Návod na použití: 1. Příprava krémů (smetanových, jogurtových, tvarohových apod.), náplní, dezertů z ovocné šťávy a vaječné tlačenky z želatiny. Do menšího hrnce dáme 4-5 polévkových lžic vody přidáme plátky želatiny a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 polévkové lžíce krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku / a metličkou nebo vařečkou zamícháme. Vmícháme zpět do krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku. Dále zpracujeme podle konkrétního receptu. 2. Příprava rosolů a aspiků Plátky želatiny zalijeme 0,5 l studené vody nebo nálevu a necháme asi 10 min. nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Želatinu necháme mírně vychladnout a ještě vlažnou ji použijeme podle konkrétního receptu. Tip: K přípravě slaných pokrmů můžeme k rozpuštění želatiny použít nálev z 0,5 l vody, velké cibule, bobkového listu, celého nového koření a pepře - necháme přejít varem. Dochutíme octem, solí, cukrem a použijeme k rozpuštění želatiny.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation