Dr. Oetker Red Velvet dort 385 g

360550
360550
Na prodejně: 14 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 23.11.2024 10:00
14 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Red Velvet dort, sypká směs na přípravu dortu
SLOŽENÍ
cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, zpěňovač (glukozový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA), emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogenfosforečnan sodný), sušený VAJEČNÝ BÍLEK, barvivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9%, aroma, přírodní vanilkové aroma.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g výrobku:Energetická hodnota: 1191kJ/284kcalTuky: 14 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 9,1 gSacharidy: 34 g- z toho cukry: 23 gBílkoviny: 4,6 gSůl: 0,4 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
na 1 porci (79g):Energetická hodnota: 941kJ/225kcalTuky: 11 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 7,2 gSacharidy: 27 g- z toho cukry: 18 gBílkoviny: 3,7 gSůl: 0,32 g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 433g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker, spol. s r.o.Americká 233527201, Kladnowww.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
1.) Příprava korpusu:Obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání.2.) Příprava krémuObsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množstvím smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka 3 minuty.3.Dokončení dortu:Upečený korpus uvolníme z formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seříznerme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky.TIP: Místo zakysané smetany použít např. 200ml smetany ke šlehání, 200g čerstvého smetanového sýra, nebo 250g mascarpone.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation