- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Red Velvet dort, sypká směs na přípravu dortu
- SLOŽENÍ
- cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, zpěňovač (glukozový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA), emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogenfosforečnan sodný), sušený VAJEČNÝ BÍLEK, barvivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9%, aroma, přírodní vanilkové aroma.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- na 100g výrobku:Energetická hodnota: 1191kJ/284kcalTuky: 14 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 9,1 gSacharidy: 34 g- z toho cukry: 23 gBílkoviny: 4,6 gSůl: 0,4 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- na 1 porci (79g):Energetická hodnota: 941kJ/225kcalTuky: 11 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 7,2 gSacharidy: 27 g- z toho cukry: 18 gBílkoviny: 3,7 gSůl: 0,32 g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 433g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker, spol. s r.o.Americká 233527201, Kladnowww.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1.) Příprava korpusu:Obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání.2.) Příprava krémuObsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množstvím smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka 3 minuty.3.Dokončení dortu:Upečený korpus uvolníme z formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seříznerme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky.TIP: Místo zakysané smetany použít např. 200ml smetany ke šlehání, 200g čerstvého smetanového sýra, nebo 250g mascarpone.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |