- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Kypřící prášek do perníku 20 g
- SLOŽENÍ
- kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), koření skořice, anýz, hřebíček, koriandr a fenykl v různém poměru, kukuřičný škrob.
- ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energetická hodnota ve 100g: 692 kJ/163 kcal Tuky: 1,8g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g Sacharidy: 34,5g z toho cukry: 0,7g Bílkoviny: 2,4g Sůl: 34,09g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 21 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Použití: Na přípravu perníků a medovníků. Perník Těsto: Do větší misky nasypeme 400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 250 ml mléka, 1 vejce, 100 ml (10 polévkových lžic) oleje, plnou lžíci kakaa a balíček Kypřícího prášku do perníku Dr. Oetker. Vše šleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou 3 minuty. Těsto vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 35 minut při teplotě 180 °C.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |