Dr.Oetker Pektin rostlinný želírovací přípravek 20 g

463037
463037
Na prodejně: 40 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 24.04.2024 17:00
40 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pektin 20g
SLOŽENÍ
želírující látka (pektíny, dextróza). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie (kJ) 1010; Energie (kcal) 244; Tuky (g) 1; z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1; Sacharidy (g) 31; z toho cukry (g) 31; Vláknina (g) -; Bílkoviny (g) 1,5; Sůl (g) 3,5
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
100g
HMOTNOST/OBJEM
20g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu při teplotě 16 - 25 stupňů Celsia
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o.
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme.2. Ovoce odvážíme a dáme ho do většího hrnce. Obsah balíčku Pektin smícháme se dvěmi lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme.Pektin přidáváme vždy před cukrem!3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Vmícháme 1-2 KL kyseliny citrónové podle kyselosti ovoce. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených suchých sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation