Dr.Oetker Pařížský dort 550 g

240030
240030
Na prodejně: 8 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 22.12.2024 02:00
8 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pařížský dort 550 g, sypká směs na přípravu dortu
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, čokoládové kousky;země původu Německo; 7 %,(cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), aroma), kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vláknina, aroma.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
100 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná : 1134 kJ,energetická hodnota : 272 kcal,Bílkoviny : 4,8 g,Sacharidy : 28,8 g, z toho cukry : 14,0 g,Tuky : 16,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 8,3 g,Vláknina : 2,0 g,Sodík (Na): 0,2 g,* dort připravený podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
V 1 porci a 69 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná : 782 kJ,energetická hodnota : 188 kcal,Bílkoviny : 3,3 g,Sacharidy : 19,9 g, z toho cukry : 9,7 g,Tuky : 11,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 5,7 g,Vláknina : 1,4 g,Sodík (Na): 0,1 g,* dort připravený podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal (%**) Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná ,energetická hodnota : 9%,Bílkoviny : 7%,Sacharidy : 7%, z toho cukry : 11%,Tuky : 16%, z toho nasycené mastné kyseliny: 29%,Vláknina : 6%,Sodík (Na): 4%,* dort připravený podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 600 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 450 g směsi na vláčný korpus 100 g na lehký pařížský krém K tomu přidáte: Na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleje, (3 polévkové lžíce), 1-2 vejce (velikosti M) Na krém: 400-500 ml smetany ke šlehání Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 150 °C 35-40 min. Horkovzdušná trouba: 130 °C 35-40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu O 26 cm. 1. Příprava krému Obsah sáčku se směsí na krém vysypeme do hrnce. Přilijeme smetanu ke šlehání, za stálého míchání přivedeme do varu a 1 minutu povaříme. Odstavíme z plotny, necháme trochu zchladnout, poté vložíme do chladničky a necháme minimálně 3 hodiny vychladnout. Nejlépe je nechat smetanu vychladit přes noc. 2. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a 1 nebo 2 cjce. Těsto vymícháme vařečkou nebo metličkou dohladka. Hladké těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy, vložíme do trouby a pečeme. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Dokončení dortu Upečený korpus necháme vychladnout a poté jej jednou podélně překrojíme. Vychlazenou pařížskou smetanu vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dotuha. Polovinou pařížské šlehačky potřeme spodní díl korpusu, přikryjeme vrchním dílem korpusu a zbytkem šlehačky potřeme vrch a okraje dortu. TIP: Dort můžeme ozdobit strouhanou čokoládou nebo Zdobením Dr. Oetker. Do dortu můžeme také přidat na kolečka nakrájené banány, které poklademe na spodní korpus pod krém.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation