Dr. Oetker Směs Bábovka 4 x 600 g

480077
480077
Na prodejně: 9 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 15.07.2025 21:00
9 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Sypká směs na přípravu bábovky
SLOŽENÍ
Pšeničná mouka,Cukr,Dextróza,Kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný),Lupinová mouka,Sušené mléko,Jedlá sůl,Aroma,Stabilizátor (karboxymethylcelulosa),Barvivo (riboflavin)
ALERGENY
Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek, Mléko a mléčné výrobky; Může obsahovat: Lupina a výrobky z lupiny
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1860kJ, Tuky 13g, Bílkoviny 9,8g, Mastné kyseliny nasycené 1,4g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 69g, Škrob 0g, Cukry 16g, Vláknina 5g, Sůl 0,07g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 507g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
PŮVOD
Česko
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 600 g směsi na přípravu těsta K tomu přidáte: 350 ml vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160 °C 60 - 70 min. Horkovzdušná trouba: 140 °C 60 - 70 min. Plynová trouba: střední stupeň 60 - 70 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a přidáme odměřenou vodu a olej. Vše důkladně promícháme vařečkou nebo vyšleháme elektrickým ručním šlehačem dohladka. 2. Těsto vylijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy (o 23 cm) a dáme péct. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Pokud chceme mít jistotu, že je bábovka již upečená, píchneme doprostřed těsta špejlí. Pokud se na ni těsto nelepí, bábovka je hotová. Po upečení necháme bábovku vychladnout a opatrně ji vyklopíme. Tip: Linecký koláč Směs na přípravu těsta nasypeme do mísy, přidáme 250 g změklého másla nebo margarínu a 1 vejce. Ručně vypracujeme hladké těsto, ze kterého 2/3 vyválíme na pomoučeném vále a přeneseme na vymazaný plech (30 x 40 cm). Potřeme džemem a ze zbytku těsta vytvoříme mřížku. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 40 minut.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Dodatečné informace
Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Adresa výrobce
Americká 2335, 272 01 Kladno

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation