Dr. Oetker Směs Bábovka 4x600 g

480077
480077
Na prodejně: 9 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 29.03.2024 16:26
9 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Sypká směs na přípravu bábovky
SLOŽENÍ
Pšeničná mouka,Cukr,Dextróza,Kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný),Lupinová mouka,Sušené mléko,Jedlá sůl,Aroma,Stabilizátor (karboxymethylcelulosa),Barvivo (riboflavin)
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
100 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 1093 kJ,energetická hodnota : 259 kcal,Bílkoviny : 4,4 g,Sacharidy : 48,2 g, z toho cukry : 19,6 g,Tuky : 5,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny : 0,7 g,Vláknina : 1,6 g,Sodík : 0,3 g,* bábovka připravená podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
v 1 porci á 60 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 656 kJ,energetická hodnota : 155 kcal,Bílkoviny : 2,6 g,Sacharidy : 28,9 g, z toho cukry : 11,8 g,Tuky : 3,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny : 0,4 g,Vláknina : 1,0 g,Sodík : 0,15 g,* bábovka připravená podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal (%**) Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 8%,energetická hodnota ,Bílkoviny : 5%,Sacharidy : 11%, z toho cukry : 13%,Tuky : 5%, z toho nasycené mastné kyseliny : 2%,Vláknina : 4%,Sodík : 6%,* bábovka připravená podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2 000 kcal
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 641 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 600 g směsi na přípravu těsta K tomu přidáte: 350 ml vody 120 ml oleje (12 polévkových lžic) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160 °C 60 - 70 min. Horkovzdušná trouba: 140 °C 60 - 70 min. Plynová trouba: střední stupeň 60 - 70 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava: 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme do mísy a přidáme odměřenou vodu a olej. Vše důkladně promícháme vařečkou nebo vyšleháme elektrickým ručním šlehačem dohladka. 2. Těsto vylijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy (o 23 cm) a dáme péct. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Pokud chceme mít jistotu, že je bábovka již upečená, píchneme doprostřed těsta špejlí. Pokud se na ni těsto nelepí, bábovka je hotová. Po upečení necháme bábovku vychladnout a opatrně ji vyklopíme. Tip: Linecký koláč Směs na přípravu těsta nasypeme do mísy, přidáme 250 g změklého másla nebo margarínu a 1 vejce. Ručně vypracujeme hladké těsto, ze kterého 2/3 vyválíme na pomoučeném vále a přeneseme na vymazaný plech (30 x 40 cm). Potřeme džemem a ze zbytku těsta vytvoříme mřížku. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě podle tabulky asi 40 minut.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation