Dr. Oetker Krtkův dort Black&White (limitovaná edice) 435 g

430008
430008
Na prodejně: 9 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 22.12.2024 03:00
9 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Krtkův dort Black&White 435g
SLOŽENÍ
cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, 13% čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakao se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), MLÉKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, 5,5% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgující složka (rýžový škrob, emulgátor (estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselin, Polyoxyethylen-sorbitan-monooleat)), kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá želatina, dextróza, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob, aroma, zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa). Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie (kJ): 1605Energie (kcal): 379Tuky (g): 4,50z toho nasycené mastné kyseliny (g): 3Sacharidy (g): 76z toho cukry (g): 49Bílkoviny (g): 6,70Sůl (g): 1,50
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Energie (kJ): 1605Energie (kcal): 379Tuky (g): 4,50z toho nasycené mastné kyseliny (g): 3Sacharidy (g): 76z toho cukry (g): 49Bílkoviny (g): 6,70Sůl (g): 1,50
HMOTNOST/OBJEM
435g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
VÝROBCE
Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 275 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g čokoládových vloček K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla 2 vejce (velikost M) 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány 500 - 600 ml vychlazené smetany ke šlehání 100 ml studené vody Příprava těsta : Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme Šleháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty.Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání vyšleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové vločky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation