- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Krtkův dort Black&White 435g
- SLOŽENÍ
- cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, 13% čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakao se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), MLÉKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, 5,5% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgující složka (rýžový škrob, emulgátor (estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselin, Polyoxyethylen-sorbitan-monooleat)), kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá želatina, dextróza, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob, aroma, zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa). Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energie (kJ): 1605Energie (kcal): 379Tuky (g): 4,50z toho nasycené mastné kyseliny (g): 3Sacharidy (g): 76z toho cukry (g): 49Bílkoviny (g): 6,70Sůl (g): 1,50
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Energie (kJ): 1605Energie (kcal): 379Tuky (g): 4,50z toho nasycené mastné kyseliny (g): 3Sacharidy (g): 76z toho cukry (g): 49Bílkoviny (g): 6,70Sůl (g): 1,50
- HMOTNOST/OBJEM
- 435g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Balení obsahuje: 275 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g čokoládových vloček K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla 2 vejce (velikost M) 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány 500 - 600 ml vychlazené smetany ke šlehání 100 ml studené vody Příprava těsta : Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme Šleháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty.Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání vyšleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové vločky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |