DON PEPPE Pizza Speciale mraž. 365 g

425065
425065
Na prodejně: 22 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 27.10.2025 14:00
22 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pizza s výběrovou šunkou, salámem a sýrem, hluboce zmrazená
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, rajčatová omáčka 14,7% (pitná voda, rajčata, cukr, zahušťovadlo: modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá sůl, česnek, oregano, bazalka, majoránka), pitná voda, SÝR MOZZARELLA 11,5%, výběrová šunka 5,4% (vepřová kýta, pitná voda, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, želírující látka: Guma Euchema, cukr, stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany, antioxidant: erythorban sodný), salám 4,4% (vepřové maso, vepřový tuk, jedlá sůl, dextróza, koření, antioxidanty: extrakt z rozmarýnu, kyselina L-askorbová, askorban sodný, extrakty koření, konzervant: dusitan sodný, kouř), salám minipepperoni 4,1% (vepřové maso, vepřový tuk, jedlá sůl, koření, cukr, antioxidant: askorban sodný, kozervant: dusitan sodný, startovací kultura, kouř), červená cibule, řepkový olej, červená paprika, cukr, pekařské droždí, jedlá sůl, JEČNÝ slad, bazalka, oregano.
ALERGENY
Obsahuje: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1110kJ, Bílkoviny 10g, Tuky 10g, Mastné kyseliny nasycené 3,5g, Sacharidy 33g, Cukry 3,6g, Sůl 1,54g
HMOTNOST/OBJEM
Objem: 365ml, Hmotnost obsahu: 365g, Počet porcí v balení: 2
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Pizzu před pečením nerozmrazujte! Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
NÁVOD K POUŽITÍ
Elektrická trouba 200 °C / 12-16 min 1. Předehřejte troubu na požadovanou teplotu 2. Před vlastní přípravou z pizzy odstraňte krycí folii 3. Položte pizzu na horký plech do střední části trouby předehřáté na požadovanou teplotu a pečte po uvedenou dobu.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Počet balení v kartonu / paletě
6 / 648

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation