- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Dortové želé červené v prášku
- SLOŽENÍ
- Tapiokový škrob, cukr, želírující látka (karagenan), regulátor kyselosti (vinan draselný),zpevňující látka (chlorid draselný), barvivo (karmín), potravina s barvícím účinkem (extrakt z kurkumy).Může obsahovat stopy MLÉKA, VAJEC, OBILOVIN obsahujících LEPEK a SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
- ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energie (kJ) 244, Energie (kcal) 58, Tuky (g) 0 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0, Sacharidy (g) 14 z toho cukry (g) 12, Bílkoviny (g) 0, Sůl (g) 0,01g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Energie (kJ) 244, Energie (kcal) 58, Tuky (g) 0 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0, Sacharidy (g) 14 z toho cukry (g) 12, Bílkoviny (g) 0, Sůl (g) 0,01g
- HMOTNOST/OBJEM
- 1000g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu a temnu
- VÝROBCE
- Dr. Oetker s. r. o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1. 55 g směsi Dortové želé červené smíchejte se 125 g cukru a přidejte ¼ l studené vody nebo ovocné šťávy a vše důkladně promíchejte.2. Zbylou tekutinu (3/4 l) přiveďte k varu.3. Připravenou směs vlijte do vroucí tekutiny a za stálého míchání dobře provařte.4. Nechte 1 minutu vychladnout a ještě teplým želé zalijte ovoce na dortu.Po úplném vychlazení (cca 15 minut) lze dorty a koláče krájet.UPOZORNĚNÍ: Želé obsahuje kyselinu, nepřidávejte citronovou šťávu.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |