Coppenrath&Wiese Dort jahodovo-vanilkový mraž. 1x650g

346210
346210
bez DPH
Cena za kus
115,00 Kč
Cena za balení
115,00 Kč
Cena za jednotku
176,92 Kč
Na prodejně: 4 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 24.06.2019 11:18
4 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Jahodovo-malinový dort. Dort se smetanou s příchutí bourbon-vanilka a s křupinkami s bílou čokoládou s jahdovou pěnou 24% s kousky jahod, mezi světlými piškotovými korpusy 22%, zdobený jahodovou glazurou 11%. Hluboce zmrazeno.
SLOŽENÍ
SMETANA 27%, jahody 17%, PŠENIČNÁ mouka, cukr, VEJCE, glukózo-fruktózový sirup, sirup z invertního cukru, pitná voda, bílá čokoláda 5% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor: slunečnicový lecitin), křupinky s bílou čokoládou 1,5% (bílá čokoláda 80% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkový extrakt), PŠENIČNÁ mouka, rýžová krupice, PŠENIČNÁ krupice, cukr, PŠENIČNÝ SLADOVÝ EXTRAKT, jedlá sůl, stabilizátor: arabská guma), palmový tuk, PŠENIČNÝ škrob, VAJEČNÝ žloutek, modifikovaný škrob, hovězí želatina, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin), řepkový olej, přírodní aroma, sušené plnotučné MLÉKO, kyselina: kyselina citronová, sušená SYROVÁTKA, kypřicí látky: uhličitany sodné, citronany sodné, želírující látka: pektiny, jedlá sůl, burbunská vanilka, regulátory kyselosti: citronany sodné, chlorid vápenatý, extrakt z mrkve, přírodní vanilkové aroma, barvivo: karoteny.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1124 kJ/268 kcal, Tuky 13 g, z toho nasycené mastné kyseliny 7,8 g, Sacharidy 34 g, z toho cukry 25 g, Bílkoviny 3,9 g, Sůl 0,18 g.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1124 kJ/268 kcal, Tuky 13 g, z toho nasycené mastné kyseliny 7,8 g, Sacharidy 34 g, z toho cukry 25 g, Bílkoviny 3,9 g, Sůl 0,18 g.
HMOTNOST/OBJEM
650g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Návod k přípravě: 1. odstraňte veškerý obalový materiál. 2. Dort postavte na vhodný servírovací podnos. 3. Dort nechte pod dortovým poklopem při pokojové teplotě 5 hodin rozmrznout (rozkrájený o 1 hodninu méně). Uchování u spotřebitele: Při teplotě -18 °C nebo nižší minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladujte a uchovávejte při teplotě -18 °C nebo nižší.
VÝROBCE
Conditorei Coppenrath & Wiese GmbH & Co. KGZum Attersee 2, 49076 OsnabrückGermany/Německo