Budapešťská pomazánka s pečivem
Seznam surovinPříprava pomazánky (cca 20 minut): Oloupanou cibuli nakrájíme najemno. Na polovině másla zpěníme papriku a přeložíme do misky s tvarohem a měkkým máslem. Okurky a kapii nakrájíme na velmi malé kostičky. Vše vymícháme dohladka, ochutíme solí.
Alergeny: 1,7,10
Název artiklu | Množství (hrubá hmotnost, hrubý objem) | Jedn. | Cena za jednotku bez DPH | Jedn. | Kalkulovaná cena za porci bez DPH |
---|---|---|---|---|---|
Tvaroh tučný | 250 | g | 77,20 | kg | 1,93 |
Máslo 82% | 100 | g | 302,00 | kg | 3,02 |
Paprika mletá, sladká | 10 | g | 214,00 | kg | 0,21 |
Sůl kamenná | 3 | g | 19,90 | kg | 0,01 |
Kapie sterilovaná | 40 | g | 36,86 | kg | 0,15 |
Okurka sterilovaná | 30 | g | 54,26 | kg | 0,16 |
Cibule žlutá | 30 | g | 65,80 | kg | 0,20 |
Chléb | 600 | g | kg | ||
Celková cena za porci bez DPH | 5,68 |